21 Ekim 2012 Pazar

akşamdan





4 yorum:

  1. yapma bunu yapma bunu sakın ben yaptım deme :)

    YanıtlaSil
  2. evettt:) beni takdir mi ettin. aman tanrım ne mutlu oldum.ama maharetli ellerimde incecik yaptım da sanma, yapıyosun oluyo.ne fark eder dimi...hem yapamayacağımız şey kalmasın

    YanıtlaSil
  3. hemde nasıl incecik olması da gerekmiyor ben cesaret bile edemiyorum bu kategoriye el atmaya :)

    YanıtlaSil
  4. bak püf noktası iyi bulgur ve bol su. ıslak bir hamur olmalı.
    ben yapıyorum bundan bazen kalın oluyor ama yine de şu üstteki sosları dökünce tadından yenmiyor...En kötü hali bile hiç olmamasından iyi hem:)

    YanıtlaSil

sözler uçsun, yazılar hep kalsın :)