5 Aralık 2012 Çarşamba

Topacık Kuşum


İnsan böyle bir anda hışırtılı,parlak bi kağıdın içinden bu denli masumcana, topak bi kuş çıkıverince bir anacan, bir sevinçli oluveriyor.
Hem de hediye! Düşünsenize birileri bunu yapmaya karar vermiş,başlamış ,sonra uğraşmış, emek harcamış, sonra bitirip elinize verivermiş. KİBELEBUGDAYBASAGİ , arkadaşım, çokk sağol.

Şimdi kuşçuğumu eve getirip yerine koyunca, kalkıp kalkıp, onun o evinin yakınındaki yeni filizlenmiş dal parçasındaki huzuruna, o kabarmış tostopak haline baktıkça, içimden bir yerlerden bir ana fışkırıp yamacıma oturuverdi. Benim bir yanım muhakkak bu, sakladığım falan. Sonra kendimi; şu herşeye hayır diyen çocuk videosu başta olmak üzere bilumum datlu bebek videolarını izlerken buldum. Topacık kuşçuk bana neler yaptı.

Neyse bugün ölesiye dağınım, evim dağınık, elime diken batıyor, hamur yoğurma leğenim bi türlü bulaşıklıkta durmuyor, 3gündür keçe-pazen çantamın söküntüleri, dikintileri o koltuktan şu koltuğa ittiriliyor, bir yığın işim var deyip de saat 10 'a yaklaşınca o işleri bir türlü hatırlayıveremiyorum. Günlük meşgaleler. Her şey yolunda yani...İşte tüm bunları beni mutlu eden arkadaşımın günüme bir fırça sarı,pembe ve yeşil boya serpmesiyle bağlayacağım. Teşekkürler:)

11 yorum:

  1. merhaba ( : arkdaşınız ellerine sağlık bende aynı şablonu işliyorum şu an bakmak isterseniz yaptığım yere kadar resmini çekmiştim ( : umarım bende bitirebilirim... ahh şu işler yok mu? bende de aynı dert var ama içimden bir türlü yapmak gelmiyor. bir an önce bu his geçse iyi olucak sanırım.
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Ben bu kuşa bayıldımmmm çok güzelllll ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. kibelebuğdaybaşağının ellerine sağlık çok sevimli bir desen işlemiş, insanın içini enerjiyle dolduran bir desen amaaaaa ben pazen keçe gibi bir şey okudum silkin kalk bitir ve pa ylaaaaaaş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. pazen mi? hayırrr son yayınımda gösermiştim ( : dediğinizi yapıcam sevgi ile kalın

      Sil
  4. Güle güle bak, doya doya anaç ol arkadaşım. Ordan oraya zıplayan hoplayan (bu kuş gibi işte)arkadaşım:))

    YanıtlaSil
  5. Çiy tanesi; hemen bakıyorum teşekkürler.Bir daha dünyaya gelirsem haftaların 8 gün ,1 günün de 34 saat olmasını diliyorum!

    Nehir Yasbay; teşekkürler, Kibele'nin eline sağlık:)

    Ornitorenkhanmade'cim; elde dikiş pek zor ya.yine de uğraştım didindim neredeyse bitirdim ama her zamanki gibi ölçme biçme işlerinde bi mantık hatası yaptığımdan söktüm hepsini. Yeni bi fikirle tekrar oturucam bi ara başına:)

    YanıtlaSil
  6. elde zor evet ben sabredemiyorum elde dikmeye :)

    YanıtlaSil
  7. ne güzel bişey bu...çok sevdim ben:) güle güle kullan canım:))

    YanıtlaSil
  8. I love this embroidery, it is so cute!

    YanıtlaSil
  9. mor menekşeler, kibele adına çook sağol:)

    turuncu oda; çok sağol ben de çok sevdim:)

    Regina;thank u.this cute thing is a gift from a friend:)

    YanıtlaSil

sözler uçsun, yazılar hep kalsın :)