30 Ekim 2012 Salı

Ben bir şey yaptım. yaptığım şeyi tüm ayrıntılarıyla , başarılı bir şekilde sergileyebilmenin baskısı var üzerimde.
Yaptığım şey bir; " Bilek ağırlığı"
Yakınca bir zamanlarda elim bir kaza sonucu bacağımı kırıp, bir platinle beraber yaşadığımdan; uzun süre de çok enerjik yaşamadığımdan, özellikle sol bacak kaslarım bir bebeğinki kadar narinleşti.Bu nedenle bazı egzersizler yapmalıydım; yapılacak hareket her ne olsa da; ağırlık takınca zamandan tasarruf sağlıyor. Bu ağırlığı almak istiyordum ancak; bilumum spor branşlarının ürünlerinin en ucuz ve çeşitli tedarikçisi, gezmeye bayıldığım, bi şeyler almadan çıkılamayacak market olan DECATHLON (reklam almıyorum, içimden kopup gelen cümleler) 'da ağırlık 35- 40 lira civarlarında olunca, hemen 10 marifetli kız kılığımı giyiverip kabinde malum cümlemi kurdum;
"BEN BUNU YAPARIM!(I CAN DO THAT!)"
(Gerçeği buna benziyor işte)
 


 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kapitone ( bu kelimeyi söylemeye bayılıyorum, İtalyanca sanki...) kumaştan uzunca iki dikdört dikdörtgenin kenarlarını birbirine diktim. 2 tarafına cırt cırt diktim. sonra da kum koymak için çubuk çubuk boşluklar bırakarak 2 kumaşı yine birbirine diktim. İşte son derece kolay.Benim ağırlığım tesadüfen 1.3 kg oldu.Zaten tam olarak da istediğim ağırlıktı. Şimdi günlük sporuma geçebilirim.


Dip Not: Maliyet= 1.5 TL + 2saat(oyalanarak) =kendi başına bir şeyler başarmış olmanın hazzı+ sportif bir yaşamın hazzı


6 yorum:

  1. budur !!!! süper!! bende kol çalışmak için bileğe takılan bişeyler aranıyodum ama gerek kalmadı artık...sayende benimde ağılıklarım olacak:))) seviyorum seni (ay çok mutlu oldum)

    YanıtlaSil
  2. iştee, paylaşımın mükemmel geri dönüşümü.böyle zeytinyağlı sağlıklıca bir akdeniz salatası yemiş , doymuş gibi oldum. nasıl sevindim "turuncu oda"cımmm.işine yaramasına, sana fikir vermesine. oysa ki kimsenin ilgisini çekmez sanaraktan yazmıştım.

    YanıtlaSil
  3. farkında değilsin sanırım ama gerçekten çok faydalı bir post olmuş, aramalarda çıkması için etiketler ekle ki insanlar bu kadar paralar vermesin bu aletlere. hatta spor akademisi sınavlarına hazırlanan çocuklar için acayip yararlı bir paylaşım bu orijinale yakın ve ağırlığı ayarlanabilir bir şey, hadi şimdi işe yarar bir şeyi paylaşmanın verdiği hazzın tadını çıkar :)

    YanıtlaSil
  4. öyle mi demek.
    hemen etiket ekliyorum sağol arkadaşım:)

    YanıtlaSil
  5. ellerine sağlık yavrum. süpersin yine:)

    YanıtlaSil
  6. hadi sen de yap.pilates yapacaz daha:)

    YanıtlaSil

sözler uçsun, yazılar hep kalsın :)