9 Ekim 2012 Salı

Bu Akşamdan Bir An


Ya bana bi dergi tavsiye etseniz?

3 yorum:

  1. bende arıyorum gerçek bir dergi sanırım tasarım dikiş gibi konularda böyle bir yayın yok. Burda genelde birkaç ayda bir aynı modelleri farklı kumaşlarla dikerek, kol boyu ya da yaka şekli değiştirerek yayınlıyor, dergi içinde yirmi model varsa sadece ikisi dikilip giyilebilir oluyor. Evimi bende eskiden alırdım bakarken insanı renkli sayfaları oyalıyor ama sonuç yok biliyorsundur zaten. Kadın dergisi çok hafife alınan bir konu sanırım makyaj ve etek boyundan öteye gidemiyor hiç biri. Çocuk dergisi ya da tarih, gezi, doğa vs dedin mi çok kaliteli yayınlara ulaşmak mümkün ama hobi, kadın konuları boşlanmış durumda el atmak lazım bu konuya diyeceğim ama biz yazarsak biz ne okuyacağız :)
    gerçekten birileri öneride bulunsun sana da bende yararlanayım.

    YanıtlaSil
  2. dergi değil ama dergi sitesi tavsiye edebilirim.

    444dergi diye bir site var. pek çok derginin eski sayılarına daha ucuza abone olabiliyorsunuz.

    ben güncel dergi olarak burda üyeliği aldım, market fiyatından 1 tl daha düşük ödüyorum. üstelik dergim masama kadar geliyor ve kargo ücretsiz. derginin kasım sayısı aralıkta geliyor.

    ayrıca ekonomik paketleri var, şartları esnek, yani istediğiniz zaman seçimleri değiştirebiliyorsunuz v.b.

    siteyi incelemenizi tavsiye ederim.

    not: kendileri ile aboneliğim haricinde herhangi bir ilişkim bulunmamaktadır. sadece kullanıcı tavsiyesidir. :)

    YanıtlaSil
  3. ah çok bahtiyar oldum.teşekkür ederimm. bnm kasabamda ünlü dergileri bulmak bile çok zorken kargo bedava,düşük fiyat falan aklımı başımdan aldı. hemen bakıyorum:)

    YanıtlaSil

sözler uçsun, yazılar hep kalsın :)