14 Ekim 2012 Pazar

Sarımsak Seven Kızlar Kulübü



Aromalarla aram hep iyidir. Yediğin şeyden şöyle damağına hoş bir koku yayılmıyorsa ben ona lezzet demem zaten. Hem doğadan gelen her şeyin tadı zaten olağanüstü ama neyin neyle kullanılacağını bilmek ,bazı sebzeleri bazı baharatlarsız yapmamak gerek. Bu tarifte bir arkadaş kahvaltı ziyaretinde sofraya bir çeşit daha koyabilme çabasıyla ortaya çıktı. O günden bu yana hemen hemen her haftasonu kahvaltısında yaparım. Dikkat etmek gerek ki bağımlılık yapıyor.
 
TARİFÇİK;
Yukarıdaki malzemeleri  havanda minicik tuzla dövüyorsunuz. Sonra 2 yemek kaşığı falan tereyağına karıştırıyorsunuz. Sadece bu kadar...İnanılmaz kolaylıktaki inanılmaz lezzet...Hatta ben bunu sos olarak balıklarda da kullanıyorum ara sıra.

AFİYET OLSUN ;) (olacağına eminim)

6 yorum:

  1. mmmm deneyelim bakalım ( : anneme söyliycem hemen yapsın bende severim bu tatları. teşekkür ederizz ( : sevgiler.
    bende beklerim bloguma...

    YanıtlaSil
  2. ama olmadı ki bu bu yazı dün hazırlanmalıydı ki bu sabah kahvaltıda damağım coşsun sayın blogger

    YanıtlaSil
  3. ahh arkadaşım, hedef kitlemi baz almayı öğrenemedim bir türlü, hep bir bencillik hep de bir kendimi bilmezlik.. Ama sen bekle Temmuz gibi gelip yaparım sana:)

    Çiy Tanesi hadi sen yap annene de sürpriz olsun;)Afiyet olsunn.Hoşgeldin bir de...

    YanıtlaSil
  4. evet sen hazırlamalısın bunu bizim balkonda yapacağımız kahvaltı için :)

    YanıtlaSil
  5. zahter yoktu yerine kekik koydum kişniş zaten yoktu ama yinede çok sevdim ne güzel bir şeydi o kahvaltı hiç bitmesin istedim büyük kısmını ben yedim :)

    YanıtlaSil
  6. ne güzel ne güzel.denemene de çok sevindim, beğenmene de..

    YanıtlaSil

sözler uçsun, yazılar hep kalsın :)