28 Eylül 2012 Cuma

Bu An

Gecenin Yemeği...
Hani bilirsiniz sevgili dostlar; blogger Tiryaki Hobi "gecenin karesi " der sık sık, yayınladığı mütevazi fotoğraflarla...Uzun süredir düşündüm de bi alternatif bulup bu fikre, kendim yaratmış gibi davranaraktan hayatımdaki enstanteneleri mütevazice paylaşmalıyım ben de. Ancak işte bir başlık bulmakta yaratıcı olamıyorum bir türlü, belki birileri? bana yardımcı olabilir.
Patates püresi eşliğinde enfes çıtır,kadayıflı tavuk için buyrun, yemeklerle oyun oynayan minik kızın sitesine;

5 yorum:

  1. Afiyet olsun ! Görüntü güzel..." Bugünden bir an" nasıl :)

    YanıtlaSil
  2. aa.çok beğendim.günün birinde "bugünden bir an" larım dünya çapında beğeni toplamaya başlayınca NOWACRAFT 'ın emeğini unutmamalıyım, nankör olmamalıyım:)

    YanıtlaSil
  3. sayfalarca kompozisyon yazar ama iki kelime başlık bulamazdım ben, milyon yıl geçti o günden bu güne hala beynimin o işle ilgili olan kısmı gelişmiş değil. Tiryaki Hobi'nin "gecenin kares"i ne bende özenirim hep ama her gece o enerji, sebat benim gibi tembellik hakkı için çıldıran birine göre değil

    YanıtlaSil
  4. ah bakma işte. nasıl da sorumluluk sahibesi geçiniyorum, bu blogçuluk oynamaya pek heves ettim bu ara.umarım hayatımın mihenk taşı olur da bişeyler hayatıma çakılır kalır da alışkanlık olaraktan her şeyi yarım bırakmışlığıma tezat görüntülerini izler hayatımın sevgili seyircileri(!)
    gece duamızı da etmişleyin yatalım uyuyalım...

    YanıtlaSil
  5. This is a simple & delicious meal. Love it!

    ps.: thank you very much for your comment :)

    YanıtlaSil

sözler uçsun, yazılar hep kalsın :)